Termeni și condiții

WWW.MALA.RO (numit în continuare și site-ul) este un produs al agenției SC Mala Târgoviște. SC Mala Târgoviște este proprietarul acestui site.

Ne rezervam dreptul de a modifica sau îndepărta la libera alegere porțiuni din ‘Termeni și Condiții’ fără nici o notificare prealabila.

Informațiile pe care le colectam diferă în funcție de modul în care folosiți site-ul. Este posibil sa utilizați site-ul fără a fi nevoie sa ne furnizați informații personale, dar dacă doriți să folosiți unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil să vă fie cerute informații personale ca: numele, adresă de e-mail, adresă fizica, numere de telefon, etc.

Aceste informații sunt colectate numai atunci când acceptați voluntar și în cunoștință de cauză trimiterea lor către noi. În plus față de informațiile personale, sistemele noastre colectează în mod automat o serie de informații anonime care ne ajută să înțelegem mai bine cum este folosit site-ul și cum putem sa ne îmbunătățim serviciile oferite.

Informațiile personale pe care vizitatorii le prezintă în site sunt folosite doar în scopul în care au fost prezentate în afară de cazul în care noi dezvăluim/publicăm alte utilizări în acești „Termeni și Condiții”. Trebuie să fiți conștient de faptul că furnizarea prin site-ul nostru a acestor informații unui agent imobiliar va avea drept urmare transferarea informațiilor spre agentul imobiliar unde vor fi aliniate obligațiilor de securitate ale agentului acestuia, iar criteriile de securitate ar putea să nu corespundă cu acești „Termeni și Condiții”.

Ne rezervăm dreptul de a vă trimite, din când în când, date importante ce privesc www.mala.ro.

Informațiile din site (anunțuri, oferte, detalii, mesaje de contact, fotografii, etc) sunt responsabilitatea celor care le-au furnizat, în nici un caz nu sunt responsabilitatea firmei Mala.

In cazul în care informațiile din site ofensează în vreun fel, sau încalcă vreo lege în vigoare din Romania, www.mala.ro nu își asumă responsabilitatea.

Cei care utilizează acest site sunt obligați sa furnizeze date adevărate, exacte și complete despre ei, așa cum este cerut prin formularele din site.

Daca furnizați date incomplete, neadecvate, neadevărate sau false, www.mala.ro își rezervă dreptul de a suspenda temporar sau definitiv colaborarea cu dvs. și să refuze încercările ulterioare de a folosi din nou serviciile noastre.

Ne rezervăm dreptul de a șterge sau de a nu publica fără nici o notificare în acest sens, acele oferte sau cereri sau orice alte informații (sub formă de text sau grafice-imagini, bannere) care conțin texte sau fotografii indecente, vulgare, care incită la violentă sau conțin orice informații care nu sunt în concordanță cu legislația în vigoare din Romania sau cu acești „Termeni și Condiții”.

Ca utilizator sunteți responsabil de propriile acțiuni și de consecințele pe care acestea le au, în ceea ce privește publicarea materialelor în site, și pe care le puneți la dispoziție și le expuneți public prin intermediul site-ului. Ca utilizator al site-ului vă obligați să nu:

– Trimiteți spre publicare materiale cu drept de autor dacă nu sunteți autorul sau nu aveți permisiunea acestuia de a publica,

– Trimiteți spre publicare imagini sau texte explicit sexuale,

– Trimiteți spre publicare materiale defăimătoare, răuvoitoare, obscene, de amenințare.

– Trimiteți spre publicare materiale cu conținut informatic menit atacurilor informatice (viruși, viermi, troieni, alte programe)

– Trimiteți spre publicare materiale pentru care nu aveți dreptul de transmitere.

– Folosiți datele publice ale agențiilor din acest site pentru a trimite spam (mail nesolicitat).

– Publicați materiale care au conținut explicit privind violență fizică sau verbală sau alte acte de cruzime, materiale care se referă la utilizarea, fabricarea, comercializarea armamentului sau drogurilor.

– Transmiteți informații confidențiale unei terțe parți.

– Lezați interesele altor persoane fizice/juridice

Vom face toate eforturile pentru a asigura securitatea datelor personale din acest site. Trebuie însă făcută mențiunea că nu există securitate 100% pe nici un server din lume.

2,820 vizualizari totale, 1 vizualizari astazi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up