Politica de confidențialitate

Agenția Mala Impex, în calitate de proprietar/administrator al website-ului www.mala.ro respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplică prezenta politică de confidențialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare și politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă întreaga înțelegere dintre parți.

Mala Impex își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului www.mala.ro, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic aceste secțiuni pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat sa le respectați.

Mala Impex poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă ni le furnizați voluntar.

Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:
– Pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă nevoilor dumneavoastră.
– Pentru a livra servicii precum: știri, evenimente sau produse pe care le-ați cerut sau achiziționat.
– Pentru a ne ajuta să creăm și să publicăm conținutul cel mai relevant pentru dvs.
– Pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului.

Mala Impex colectează informații și le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesați în interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. Mala Impex poate folosi în cadrul Site-urilor cookies, stocând temporar date cu caracter personal pentru a îmbunătăți securitatea accesului și a vă furniza un serviciu cat mai bun.

In diferite secțiuni din Site se găsesc linkuri pentru a ne trimite un email. Adresa dumneavoastră de email este folosită pentru a vă trimite un răspuns și mesajul dumneavoastră este reținut pentru referințe viitoare în cazul în care decideți să ne contactați din nou. Adresa dumneavoastră de email și numele furnizat intră în categoria datelor tip business contact iar Mala Impex le va putea utiliza exclusiv pentru comunicarea cu dumneavoastră.

Mala Impex poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea și apărarea drepturilor de proprietate ale Mala Impex, sau (c) acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci când suntem solicitați să furnizăm date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitării.

Mala Impex nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terți.

Mala Impex utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și proceduri de lucru, inclusiv de control și audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.

Politica de confidențialitate se supune legislației române în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul agenției. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanța judecătorească din aceeași structură administrativă cu sediul nostru.

1,721 vizualizari totale, 1 vizualizari astazi

Scroll Up