Stiri

Cum să joci un turneu CS: GO

Du-te-la-joc
Când turneul a început toată lumea își primește lobby-ul din jocul turneului. Pentru a intra în hol, apăsați butonul de acces la pagina de prezentare a turneului sau sub Activitățile dvs. din bara laterală din dreapta.

Notă: Dacă turneul nu este plin (echipe 16/32/64), puteți primi un meci BYE, ceea ce înseamnă că nu veți juca primul joc până în runda 2.

Vetoarea pe hartă va începe odată ce toți membrii echipei din ambele echipe au intrat în hol și vor deveni gata. În majoritatea turneelor, veți avea în jur de 2-10 minute pentru a intra în holul jocului, în funcție de setările turneului. Acesta se numește „cronometru de intrare în lobby” și este indicat pe pagina de ansamblu a turneului, sub Setări și format joc.

O echipă sau jucător care nu intră în lobby la timp este automat descalificat.
Ambele echipe se transformă în interzicerea hărților și a locațiilor serverului pe care nu doresc să le joace. Harta pe care să o joci este apoi aleasă la întâmplare sau prin excludere (dacă nu mai rămân alte hărți) în funcție de stilul de alegere și interdicție utilizat.
Fiecare echipă sau jucător are la dispoziție 2-5 minute pentru a face prima interzicere a hărții și apoi 30 de secunde pentru fiecare altă interdicție sau alegere (inclusiv locația serverului de meci). Durata exactă a procesului Veto va varia în funcție de setările de cronometru ale jocului.

Pentru un meci bo3 sau bo5, toate hărțile pentru fiecare joc sunt alese / interzise în primul lobby de pe site pentru acel meci.

Când a fost selectată o hartă și un server, serverul este pornit și toți jucătorii pot intra pe server.

Despre autor
Dereck este un analist român: GO, scrie pentru blogurile csgobetting.com/ro și wasd.ro.

179 vizualizari totale, 1 vizualizari astazi

Scroll Up